Varo halpoja kopioita, käytä vain aitoa Korso -paitaa

Aidon Korso-paidan tunnistaa materiaaleista ja asenteesta.

Olemme saaneet muutaman yhteydenoton jossa on moitittu vasta hankitun Korso -paidan laatua. Yksikään näistä paidoista ei ollut meidän tuotantoa, eli ilmeisesti joku yritteliäs sielu on ryhtynyt tehtailemaan kotitekoisia Korso-paitoja.

"Piraattituotteiden" saapuminen markkinoille on oikeastaan ihan imartelevaa, eniten näissä kopio-paidoissa harmittaa niiden huono laatu.

Korso-paidan grafiikka vaatii että paita täytyy painaa tukevalle kankaalle, liikennemerkki on isokokoinen ja alkaa roikkumaan jos käytetään heppoisempaa kangasta. Samaten grafiikka pitää tehdä oikeana tekstiilipainona eikä pelkästään silittämällä sopiva tarra kankaaseen kiinni.

Kopio-paidan tunnistaa helposti ohuesta kankaasta, silitetyn logon kulmikkaasta muodosta ja liikennemerkin värisävystä.

Ilmeisesti Korso -paidoista on kasvanut jonkinlainen ilmiö, ja Greasers FBC ei suinkaan ole ainoa joka tekee omia Korso-tekstiilejä. "I Love Korso" -paidalla on pitkät perinteet, Korson Kokoomus valmistaa hienoja "Korson Kuningaskunta" -paitoja, Gymillä on sporttikäyttöön sopiva Korso-paita ja jossakin oli myynnissä Korson postinumero -paitoja. Omasta mielestä meidän Korso -paita on tietenkin kaikkein hienoin ja perinteikkäin.

Tuossa oli reilu vuoden katkos että aidoilla paidoilla ei ollut myyntipaikkaa, on ihan ymmärrettävää että kysynnälle syntyy aina tarjontaa. Mutta nyt aidot ja alkuperäiset Korso-paidat löytyvät taas Sir Kippiksestä, hae omasi!